Neelofa Pakai Skirt Pendek Sampai Nampak Seluar Dalam


Penampilan lakonan buat julung kalinya dalam filem agak hambar buat Neelofa apabila filem Azura gagal meraih perhatian penonton. Namun, tidak diakui hasil lakonan Neelofa boleh tahan jika dibandingkan artis lain yang sudah lama di persada seni.

Malahan, Neelofa juga berbakat dalam mengacarakan rancangan. Itu daripada segi bakat Neelofa. Namun, kami tahu populariti Neelofa bukannya bergantung kepada bakat semata-mata. Ini berikutan Neelofa sudah pun popular walaupun sebelum membintangi mana-mana filem dan masih baru dalam industri seni tempatan.

Apa yang pasti, Neelofa memiliki aset yang agak menarik minat ramai yang di luar sana. Pada usia masih muda, Neelofa sudah pun memiliki aset yang cukup menarik perhatian.
Namun, semakin hari, kami lihat Neelofa semakin seksi dalam bergaya. Manakan tidaknya, penampilannya terlalu seksi sehingga terpaksa di’sensor oleh pihak penerbit di sesebuah rancangan. Terbaru, ini gambar Neelofa dengan pemakaian skirt pendek yang agak menampakkan sesuatu yang menarik perhatian

Neelofa dilihat semakin lama semakin berani bergaya seksi di hadapan penonton. Anda nampak apa yang kami nampak? Anda nilaikan. Kredit kepada rakan media MediaMalaya atas perkongsian gambar.


Artikel lain : Lagi Neelofa pakai SEKSI
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 comments:

 1. kaki ada parut gatai pun nak pakai skirt apa daaaaaaaaa tak malu langsung..

  ReplyDelete

Followers

Popular Posts

Labels